cover bedrogenBedrogen

Annemieke Linders is een alleenstaande moeder van drie jonge zoons, die na een vervelende periode besluit om via een datingsite haar geluk te beproeven. Even lijkt het erop dat haar leven een positieve wending neemt als ze Arnoud, een man uit duizenden, leert kennen: een succesvolle zakenman die zich beweegt in de wereld van zeiljachten en jetset. Annemieke wordt overrompeld en verliest haar hart aan deze charmeur.

Verliefd en onder de indruk laat ze zich meeslepen door zijn verhalen. Maar schijn bedriegt en achter de fa├žade van een liefhebbende en begripvolle man blijkt een roofdier te schuilen. Annemiekes hoop op geluk en een toekomst met Arnoud gaat in rook op als ze erachter komt dat hij niets meer is dan een kille manipulator die uit is op haar geld. Annemieke is aangeslagen, maar niet verslagen en ze besluit het heft in eigen handen te nemen.In Tros Opgelicht?! werd duidelijk dat Annemieke niet de enige is die door Arnoud werd bedrogen: meerdere vrouwen werden het slachtoffer van zijn bedrieglijke charme en mooie verhalen.

Annemieke wil haar verhaal delen met de wereld, voor haarzelf en voor al die andere vrouwen die berooid en alleen achterbleven met hun pijn en liefdesverdriet.

 

Titel: Bedrogen
Verschenen: november 2010
Uitgeverij: De Boekerij
Pagina's: 239
Categorie: non-fictie
ISBN13: 9789022557259