24 november 2010

Interview Rupert Thomson

Rupert Thomson, inmiddels schrijver van acht veelgeprezen romans, heeft met Dit feest heeft lang genoeg geduurd opnieuw een intrigerend boek geschreven.
In de vorm van een autobiografische roman vertelt hij dit keer over zijn eigen leven.

Het verhaal begint als Thomson op een warme dag in juli 1964 terugkeert van school en krijgt te horen dat zijn moeder plotseling is overleden. Twintig jaar later overlijdt zijn vader en samen met zijn twee broers trekt hij in het huis van hun vader om te rouwen en de erfenis te regelen. Dit alles duurt zeven maanden, een periode die uiteindelijk leidt tot een breuk tussen Thomson en zijn jongste broer Ralph.

Meer dan twintig jaar wordt er niet meer gesproken en zien de twee broers elkaar niet.

Lees het volledige interview gepubliceerd op Ezzulia.nl

Natasza Tardio

Natasza Tardio heeft een enorme drive voor schrijven, literatuur en journalistiek. Als freelance journalist, tekstschrijver, schrijfcoach en literair agent heeft ze ervaring opgedaan in alle aspecten van het schrijversvak.

Naast het zelf schrijven van boeken, begeleidt ze schrijvers bij het schrijven van hun roman. Ook werkt ze als literair journalist, doet aan manuscript beoordeling en heeft al een aantal jaren ervaring met het redigeren van romans, korte verhalen, zakelijke teksten en (commerciƫle) artikelen.
meer over Natasza